Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok na stanici v Tatrách: VIDEO Ľuboš vída medvediu rodinku v noci na nástupišti, chodí aj líška

Medvede a líška na vlakovej stanici v Starom Smokovci.
Medvede a líška na vlakovej stanici v Starom Smokovci. (Zdroj: Tip čiateľa/Ľuboš)

STARÝ SMOKOVEC - Ľubošovi, ktorý v piatok neskoro večer čakal na vlak na železničnej stanici v Starom Smokovci, sa poriadne rozprúdila krv v žilách po tom, čo na náprotivnom nástupišti zazrel medvediu rodinku. Navyše, v ten večer sa mu do cesty priplietla i líška.

Vaše tipy

Obyvatelia najstaršej tatranskej osady Starý Smokovec sa čoraz častejšie stretávajú s medvedími rodinkami, ktoré sa potulujú v blízkosti obývaných oblastí. Naposledy sa tak stalo v piatok 21. septembra.

Náš čitateľ Ľuboš, ktorý o pol jedenástej večer stál na železničnej stanice Starý Smokovec, zachytil na video tri medvedie mláďatá, ktoré boli na jednom z vlakových nástupíšť. V húštine bola podľa jeho slov aj ich matka. „Natočil som to o 22:30 hodine, chodia cez noc. Matka bola s nimi, bola na kraji v húštine. Ak sa jej niečo nezdalo, tak sa postavila na zadné, aby skontrolovala okolie. Medvedíky sú plaché,“ opísal náš čitateľ.

Medvede v Starom Smokovci


Čítajte aj: Jaroslav išiel do práce a vtom to uvidel: VIDEO Varuje všetkých hubárov, medveď sa pásol pri ceste


Okrem iného Ľuboš zahliadol aj líšku, ktorá sa v tom čase túlala a zakrádala za zaparkovaným autom pred vchodom do staničnej budovy. Prešibaná krásavica zrejme hľadala potravu.

Líška v Starom Smokovci

Viac o téme: TatryMedveďStanicaLíška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu