Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Nahý Čech sa bláznil vo fontáne, lovil mince a pil víno: Priznanie muža odrovnalo i policajtov

Nahý muž vo fontáne v Brne. Zobraziť galériu (3)
Nahý muž vo fontáne v Brne. (Zdroj: FB/události Brno)

BRNO – Zdá sa, že 31-ročnému mužovi bolo tak horúco, že sa rozhodol schladiť vo fontáne. Nahý! Keď na miesto dorazila policajná hliadka, muž vo vode zbieral mince a popíjal víno. Nebol však sám. Spoločnosť mu robil kamarát, s ktorým sa spoznal na protialkoholickej záchytnej stanici.

Vaše tipy

Na námestí v brnianskej štvrti Brno - mesto bolo v stredu poriadne rušno. „Nahý muž vo fontáne Parnas na Zelenom trhu,“ ozvalo sa krátko pred desiatou hodinou dopoludnia vo vysielačke policajnej hliadky.  

Nahý muž vo fontáne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/události Brno)

Keď strážnici dorazili na miesto, vo fontáne sa kúpal 31-ročný muž, ktorý v nej nahý a podnapitý lovil mince. Policajti ho okamžite vytiahli von a prikázali mu, aby sa obliekol. 

Nahý muž vo fontáne v Brne.

Keďže sa ešte exhibicionista sa pred očami polície posilnil glgom vína z plastovej fľašky, odniesol si aj pokutu vo výške 3-tisíc českých korún (116 eur) za pitie alkoholu na verejnosti. Muž sa navyše netajil, že ho lákala vidina ľahko zarobených peňazí.

Nahý muž vo fontáne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/události Brno)


Čítajte aj: Holohlavé gorily dokopali Kateřinu v pražskom bare: FOTO Jan sa na to musel dívať, arogancia polície


Najväčšie prekvapenie ale prišlo v čase, keď policajti brali exhibicionistu z námestia na protialkoholickú záchytnú stanicu. Istý muž strážnikom prisľúbil, že sa o svojho kamaráta postará. Jeho záchranca priznal, že sa spoznali práve na záchytke. Hliadka s jeho návrhom súhlasila.

Viac o téme: BrnoFontánaNahý muž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu