Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Petra dorazila "výhodná" akcia v obchode: VIDEO Kto neovládal matematiku, mal smolu

Kúpili by ste?
Kúpili by ste? (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Vo väčšine prípadov platí, že čím väčšie balenie nejakého produktu si kúpite, tým bude jeho cena pre vašu peňaženku výhodnejšia. Nie je to tak, samozrejme, vždy. Ako si všimol aj náš čitateľ Peter, v jednom z bratislavských obchodov mali naozaj neodolateľnú ponuku rodinného balenia taveného syra. Kto si poriadne nepozrel cenu, mohol zbytočne preplatiť. Po jeho upozornení však reťazec zakročil.

Vaše tipy

"Posielam už takmer 3 týždne staré video z Terna pri zastávke Bradáčova, bol som tam aj dnes a cena sa stále nezmenila. "Výhodné" rodinné balenie, ktoré je drahšie o 0,58 eur, než keď hneď vedľa vezmete Karičku po jednom. Určite si to plno ľudí nevšimne, alebo sa psychologicky nechajú "okak*ť", lebo veď balenie po troch je určite výhodnejšie," napísal nám vo štvrtok rozhorčený Peter.

Akcia v obchode

Ako si môžete vo videu všimnúť, cena za rodinné balenie taveného syra (3 kusy po 100 gramov) bola spolu 3,55 eur. Samotne jeden kus syra však stál iba 0,99 eura, čiže ak ste si kúpili tri, zaplatili ste 2,97 eur. Ten istý produkt, ten istý počet kusov, tá istá gramáž, ale značný rozdiel v cene.

Tvrdé podmienky na bratislavských cestách: FOTO Táto situácia vás zaručene pobaví

Na zvláštnu akciu sme sa spýtali aj spoločnosti Terno. "Pri nastavovaní ceny došlo k chybe, ktorú sme už systémovo odstránili. Momentálne stojí trojbalenie taveného syra Karička v letákovej akcii 1,79 eur. Aj po jej skončení bude cena za trojbalenie v prepočte na kus výhodnejšia ako cena jednobalenia. Zákazníkovi ďakujeme za upozornenie," informovala Anna Buzinkay, marketing a PR director.

Viac o téme: CenaSyr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu