Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Viktória si kúpila v košickom hypermarkete chlieb: Keď ho rozkrojila, našla hrôzu na FOTO

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

KOŚICE - Čitateľka si kúpila v hypermarkete chlieb, no keď ho doma rozkrojila, zostala v šoku. Ukrýval totiž nebezpečné prekvapenie v podobe kusov dreva a kovu. Ako je možné, že sa také niečo dostalo do potraviny, netuší. Mohlo však ju, či členov jej rodiny, nepekne zraniť.

Vaše tipy

"Rada by som upozornila všetkých čitateľov, aby si dávali pozor pri nákupe potravín. Aby boli obozretní, lebo občas sa v nich nachádzajú veci, ktoré tam nemajú čo robiť," napísala nám Viktória.. 

Ranné osvieženie prekazil nechutný nález na FOTO: Andrej otvoril malinovku a čakal ho des

Tá si pred pár dňami kúpila chlieb v jednom z hypermarketov v Košiciach. Pri jeho krájaní v ňom objavila niekoľko kusov kovu a dreva, ktoré boli do chleba zapečené. Ostala zhrozená, lebo keby do toho zahryzla, či to nebodaj zjedla, mohla sa vážne zraniť. "Možno to bol len ojedinelý prípad, no pre istotu by som chcela všetkých upozorniť, aby boli opatrní. Našťastie som si to všimla ešte pred konzumáciou chleba," dodala Viki. 

Viktória si kúpila v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Tovar nereklamovala, pretože už nemala doklad o jeho zakúpení, no od známej, ktorá v dotyčnej prevádzke pracuje, povedala, že chyba sa zrejme stala na strane dodávateľa. Chlieb sa totiž v obchode nevyrába ani nedopeká. 

Viac o téme: Chlieb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu