Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zlé správy po novom roku: Skončila ďalšia slovenská cestovka!

(Zdroj: jasminetravel.sk)

BRATISLAVA - Hoci sme zvyknutí na to, že obdobím zániku a krachu cestoviek sú hlavne letné mesiace, mnohých nepoteší správa, ktorá sa na internete objavila iba včera. Cestovná kancelária Jasmine Travel (bývalý Horizon Travel BTS), ktorá pôsobila na slovenskom trhu od roku 1998, v nej svojich klientov informuje, že viac nebude poskytovať svoje služby.

Vaše tipy

Jasmine Travel nebola na slovenskom a českom trhu žiadnym nováčikom a pôsobila ako touroperátor pre destinácie Tunisko a Egypt. Ako však hlása správa na jej webovej stránke, s účinnosťou od 1.1. 2014 jej prevádzka končí.

"Rozhodli sme sa tak po dlhom zvažovaní a veríme, že naše rozhodnutie je správne. Pravdepodobne budeme prvou cestovnou kanceláriou na trhu, ktorá ho opúšťa so vztýčenou hlavou a bez akýchkoľvek problémov či nedoriešených záväzkov," napísal vo svojom vyhlásení riaditeľ cestovky Chokri Kriaa.

Ten sa v ňom vyjadril, že na nátlak niektorých partnerov boli nútení ustupovať zo svojich zásad, ale "ďalej už nebudeme dotovať dovolenky určitých klientov alebo sponzorovať podnikateľské aktivity niektorých tuzemských či zahraničných partnerov". Na záver sa Chokri Kriaa poďakoval klientom za prejavenú dôveru a zaželal im veľa úspechov do nového roka.

Ak si teda bude chcieť v nasledujúcej dovolenkovej sezóny užiť čaro Egypta, Tuniska, či exotickej Sahary a zvykli ste chodiť na zájazdy s touto cestovkou, mali by ste sa poobzerať po nejakej inej.

Zlé správy po novom
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: jasminetravel.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu