Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Maturant Martin (19) zaviedol novú módu: VIDEO geniálneho prekvapenia pre spolužiakov

Martin Markuš
Martin Markuš (Zdroj: archív MM)

BARDEJOV - Maturity sú úspešne za nami, ale spomienky na krásne stredoškolské časy ostávajú, zhodujú sa maturanti bardejovskej Spojenej školy, ktorú preslávili nielen vedomosťami, ale aj jedinečným tablom, ktoré sa na Slovensku objavilo po prvý raz.

Maturitné tablo Martina Markuša zaujalo nielen slovenských študentov, ale aj širokú verejnosť. V čom je unikátne? Martinovi spolužiaci sú na ňom v pohybe! Každého jedného z nich totiž samostatne nakrútil na kameru, aby ich potom „poskladal“ do spoločného obrazu.

VIDEÁ maturantov zaplavili Topky: Študenti to odpálili vo veľkom štýle!

„Moje tablo je unikátne v tom, že ho môže vidieť celé Slovensko, nie iba určití ľudia v meste alebo v škole,“ hovorí tvorca, ktorého podľa jeho slov škola v skutočnosti nikdy veľmi nezaujímala. „Vždy som radšej robil niečo manuálne a niečo, v čom som videl perspektívu a bavilo ma to,“ priznáva mladík.

Martin sa chce po skončení školy naplno venovať práci s videom. „Plánujem si zakúpiť techniku potrebnú na filmovanie. Už teraz mám dohodnuté nakrúcanie na viacerých podujatiach. Do pár rokov chcem byť jeden z najlepších vo svojom obore,“ hovorí talentovaný budúci filmár. 

Viac o téme: Martin MarkušMaturitné tablo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu