Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Buldozér na križovatke v Bratislave zablokoval premávku

Spadnutý buldozér
Spadnutý buldozér (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Na jednej z najfrekventovanejších križovatiek v Bratislave pri obchodnom dome Tesco na Zlatých pieskoch zablokovalo nákladné auto Tatra s prívesom cestnú premávku. Vodič zrejme vošiel do križovatky príliš rýchlo a nestihol vybrať zákrutu. Následkom toho z prívesu skĺzol na cestu ťažký buldozér. Zablokoval tak jeden jazdný pruh.

Vaše tipy

Dnes večer okolo 20-tej hodiny na križovatke ulíc Vajnorská a Rožňavská v Bratislave v smere na Seneckú cestu skomplikovalo premávku nákladné vozidlo s prívesom. Ako nás informoval náš čitateľ, vodič vchádzal do zákruty a priamo na semafore mu z prívesu skĺzol na cestu buldozér, ktorý bol na ňom naložený. Radlica ťažkého stroja ostala zaborená v asfalte. Nehoda zapríčinila odstavenie jedného jazdného pruhu.

"Účastníkom dopravnej nehody bol 31-ročný vodič nákladného vozidla TATRA spolu s prívesom," uviedol hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff a dodal: "Podľa doterajších informácií došlo z doposiaľ nezistených príčin k čiastočnému uvoľneniu nákladu – buldozéra."

Alkohol u vodiča policajti nezistili. Našťastie sa nikto nezranil. Celková škoda bola predbežne vyčíslená na približne 1000 eur. Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho preverovania.

Spadnutý buldozér
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Topky.sk)

Pravdepodobnou príčinou zátarasy na ceste mohlo byť, že vodič nákladného auta s prívesom vošiel na križovatke do zákruty príliš rýchlo. Cesta by už mala byť prejazdná.

Ak ste boli v tom čase na mieste a podarilo sa vám nehodu zdokumentovať, pošlite nám svoje fotografie alebo video na tipy@topky.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu