Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Aaron (†30) zomrel na rakovinu: VIDEO jeho posledného želania dojalo svet!

Aaron podľahol rakovine
Aaron podľahol rakovine (Zdroj: aaroncollins.org)

LEXINGTON - Zomrel príliš mladý. Napriek tomu myslel na ostatných a chcel všetko zabezpečiť tak, aby z tohto sveta odchádzal bez akýchkoľvek výčitiek. Aaaron Collins mal tri želania, ktoré sa mu pred smrťou podarilo splniť a dojal tým celú Ameriku.

Mladík 7. júla podľahol rakovine, ktorou v posledných rokoch svojho života trpel. Keď ešte žil, chcel si splniť posledných pár želaní - splatiť dlhy svojim rodičom, zanechať peniaze nejakému bezdomovcovi a dať poriadne sprepitné čašníčke v jeho obľúbenej pizzerii.

Aaron nikdy nemal veľa peňazí a tak mu jeho priania pomáhala splniť rodina. Pár dní po jeho smrti sa brat Seth spolu s rodičmi a priateľmi vybral do reštaurácie Puccini's Smiling Teeth a vytipoval si servírku, ktorej sa rozhodol venovať značnú finačnú čiastku. Pri platení účtu jej odovzdal 500-dolárový tringelt.

"Myslíte to vážne alebo si robíte srandu?," opýtala sa šokovaná dievčina. Keď jej Seth povedal dôvod, prečo tak urobil, konečne uverila. "Panebože, chcem Vás objať," povedala dojato. Posledné Aaronovo želanie sa tak splnilo.

Aaronovo posledné želanie

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu