Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Srdcervúci príbeh: Dievča natočilo VIDEO o svojom synčekovi bez očí!

Lacey a jej synček
Lacey a jej synček (Zdroj: YouTube)

TENNESSEE - Američanka Lacey Buchananová (25) z Tennessee prostredníctvom dojemného videa vyrozprávala srdcervúci príbeh svojho takmer 15-mesačného synčeka. Spoveď s chlapcom v náručí dojala státisíce divákov.

Lacey pomocou kartičiek rozpráva o tom, ako jej počas tehotenstva lekári zvestovali zlú správu. Dieťa čelilo vážnym vývojovým poruchám a hrozilo, že potratí. Ona ho však napriek nepriazni osudu donosila a porodila. Stále však nevedela, či Christian prežije. Jeho postihnutie bolo ešte ťažšie, než doktori čakali.

Christian nemal podnebie a navyše sa narodil úplne bez očí. Keď mal štyri dni, prekonal prvú operáciu. So synčekom matka strávila štyri týždne na jednotke neonatálnej intenzívnej starostlivosti. Keď konečne mohli odísť domov, život s takto postihnutým dieťaťom nebol ľahký.

Okrem starostí o dieťa, musela čerstvá matka čeliť aj predsudkom a posmeškom okolia. Jedna žena ju dokonca vraj osočila, že od nej bolo škaredé, že nešla na potrat. Lacey sa snažila zostať silná a pretože Christian je jej životnou láskou, dobre vraj vie, že neísť na potrat bola správna vec.

Video, ktoré Lacey vytvorila, malo neuveriteľnú odozvu, ktorá ju naozaj zaskočila: "Nečakala som, že to bude tak silné. Môj hlavný zámer bolo ukázať, že si Christian zaslúži život, a všetko, čo mu obetujem. Dúfala som, že inšpirujem iných rodičov, ktorí sa ocitli v situácii, že by ich dieťa mohlo byť postihnuté, a riešia otázku, či mu napriek tomu darovať život. Chcela som im len dodať nádej, že to sú síce ťažké chvíle, nasledujú však aj šťastné okamihy, ktoré nakoniec to zlé zatienia," uviedla pre spravodajský server Mail Lacey.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu