Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dojemný odkaz zomierajúceho chlapca je senzáciou na webe!

Shaun sa vo videu rozlúčil so svojimi kamarátmi a rodinou
Shaun sa vo videu rozlúčil so svojimi kamarátmi a rodinou (Zdroj: youtube, )

MELBOURNE - Iba 17-ročný austrálsky mladík rozcitlivel svet svojou dojemnou rozlúčkou so životom. Video, ktoré bolo určené jeho priateľom a rodine, sa rozšírilo po internete a odvtedy sa chlapec objavil v rade televíznych relácií.

Shaun Wilson-Miller z Melbourne trpí chronickým srdcovým ochorením a jeho telo odmietlo už dve transplantácie. Podľa lekárov je tretia nemožná a chlapcovi zostávajú iba mesiace života. Po vypočutí tohto verdiktu sa tínedžer rozhodol neskoro večer vo svojej izbe odovzdať blízkym posledný odkaz.

"Nebudem tu tak dlho, ako som si myslel, ale chcem povedať, že to bolo úžasná jazda a nič neľutujem," hovorí mladík, ktorý bojuje so slzami a dodáva: "Žite naplno, lebo nikdy neviete, čo sa stane."

Táto videospráva mala byť určená iba pre priateľov na Facebooku, ale kvôli technickým problémom ju musel nahrať na YouTube. Na druhý deň ráno už mala 10-tisíc pozretí a za dva týždne ju videlo 1,3 milióna divákov.

Vďaka emocionálnym záberom, ktoré sa dostali aj do povedomia médií, sa Shaun objavil vo viacerých televíznych programoch a stretol sa so svojou obľúbenou futbalovou hviezdou. A to nie je všetko. Medzi pacientmi s rovnakou diagnózou si našiel aj svoju lásku.

Jeho otec Cameron Miller hovorí, že sa modlí za to, aby jeho syn netrpel. "Žiadny rodič by nemal pochovávať svoje dieťa. Ale on miluje život a chce, aby sme robili to isté. Nechce, aby sme pre neho plakali."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu