Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Playmate Mináriková havarovala: Pozrite, ako rozmlátila auto!

Jana Mináriková mala autonehodu. Zobraziť galériu (9)
Jana Mináriková mala autonehodu.

BRATISLAVA – Playmate Jana Mináriková (30) na včerajší deň nebude spomínať v najlepšom. Práve v stredu mala mať totiž štátnice, no cestu za vytúženým vysokoškolským titulom jej skomplikovala havária. Blondínka v ranných hodinách spôsobila dopravnú nehodu na diaľnici D1 medzi Bratislavou a Sencom. Pri kolízii sa našťastie nikto vážnejšie nezranil. Jej terénny automobil však skončil zničený v priekope.

Vaše tipy

Jana Mináriková sa odvčera mala pýšiť vysokoškolským titulom. Jej cesta na štátnice však dobre nedopadla. Playmate mala v ranných hodinách autonehodu. Vozidlo skončilo v priekope a nešťastná blondínka sa v stresovej situácii snažila upokojiť cigaretou.

„V čase 6:20 sa stala na úseku D1 medzi Bratislavou a Sencom dopravná nehoda. Príčinou bolo, že 30-ročná vodička sa dostatočne nevenovala riadeniu, pričom narazila do vedľa idúceho automobilu. Podľa svedkov sa auto dostalo do šmyku, zišlo z vozovky a prevrátilo sa na bok,“ povedal nám k tomu bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Pri nehode sa našťastie nikomu nič vážne nestalo. Minárikovej spolujazdci mali ľahké zranenia, Jana a šofér druhého vozidla vyviazli bez zdravotných následkov. „Obidvaja vodiči boli na mieste podrobení dychovej skúške. Tá bola s negatívnym výsledkom. Vec je v štádiu vyšetrovania. Škoda bude určená po vyšetrovaní,“ uzavrel Peczár.

Samotnú playmate sme v súvislosti s autonehodou oslovili. „Nemám na to vôbec čas. Prosím vás, už mi nevolajte,“ poznamenala zničeným hlasom Jana. Tá musí okrem rozmláteného vozidla zrejme riešiť aj problém so skúškami. Kvôli šoku z nehody ich pravdepodobne nebola schopná zvládnuť.

Auto playmate Minárikovej skončilo po nehode mimo cesty.
Zobraziť galériu (9)
Auto playmate Minárikovej skončilo po nehode mimo cesty.  (Zdroj: PZ Bratislava)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu