Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Je to možné? Dievča má stovky fotiek, na ktorých lieta!

Natsumi sa vznáša vo vzduchu Zobraziť galériu (10)
Natsumi sa vznáša vo vzduchu (Zdroj: Natsumi Hayashi)

TOKIO/BRATISLAVA - Natsumi Hayashi, inak obyčajná japonská tínedžerka, ktorá žije v Tokiu so svojimi dvoma mačkami, má zvláštny talent. Jej "nadanie" pre levitáciu priťahuje pozornosť nielen okolia, ale aj zvedavých médií.

Zábery levitovania, ktoré Natsumi uverejnila na svojom blogu, sa rozšírili po celom internete a okamžite sa stali senzáciou. Dievča nie je žiadny mutant obdarený superschopnosťou lietať, ale obrázky nie sú ani upravené vo photoshope. Ide o autentické fotografie vytvorené vysokou rýchlosťou uzávierky.

Dôsiahnuť žiadaný efekt nie je také jednoduché, ako by sa mohlo zdať. Na jeden vydarený záber častokrát pripadne aj 99 pokazených. "Jediný spôsob, ako dosiahnuť správne načasovanie je veľa skákať. Niekedy musím vyskočiť aj 100-krát, kým dostanem správny záber," uviedla Natsumi pre britský denník Daily Mail.

Hoci sa za ňou ľudia pri "levitovaní" na verejných priestranstvách začudovane otáčajú, tínedžerka hovorí, že jej to neprekáža. "Všetci sme obklopení sociálnym napätím, pretože sme viazaní silou zemskej gravitácie. Dúfam, že ľudia prostredníctvom mojich fotiek cítia niečo ako okamžité uvoľnenie od stresu všedných dní," želá si mladá Japonka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu