Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Chlapček (3) zomrel v sušičke na bielizeň, keď sa hral v kúpeľni!

Malý Franz zahynul minulý piatok
Malý Franz zahynul minulý piatok

PRAHA - Dvojčatá Paul a Franz (3) z malej nemeckej dediny v Šlezvicku-Holštajnsku neurobili jeden bez druhého ani krok. Teraz je ale jeden z nich mŕtvy; trojročný chlapček prišiel o život, keď sa so svojím bratom hral v kúpeľni. Našli ho v sušičke na bielizeň.

Otec chlapcov Martin B. (42) bol v piatok zo zdravotných dôvodov doma, matka Natascha B. (40), ktorá pracuje ako asistentka v lekárni, bola práve na ceste domov. V tom čase sa deti spolu hrali. Tentokrát však bohužiaľ nie s hračkami, ale nanešťastie s domácimi spotrebičmi.

Okolo siedmej hodiny večer dostala záchranná služba správu o dieťati, ktoré uviazlo v bubne sušičky. Keď však dorazili na miesto nešťastia, bol už Franz mŕtvy a nedalo sa mu pomôcť.

Ako sa chlapček dostal dovnútra a kto za ním zavrel dvierka a sušičku zapol, vyšetrujú kriminalisti. Franz sa pravdepodobne udusil, alebo zomrel na následky prehriatia. Moderné sušičky sú totiž schopné dosiahnuť teploty až 125 º C. Konečnú príčinu smrti určí až súdna pitva.

Rodičia dvojičiek sú už od piatkového večera v starostlivosti psychológov. O malého Paula sa stará Úrad starostlivosti pre mladistvých.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu