Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mŕtveho kamaráta vláčili po meste, za striptíz platili jeho kreditkou!

Obvinení Mark Rubinson (vpravo) A Robert Young
Obvinení Mark Rubinson (vpravo) A Robert Young

DENVER - To sú ale nemiestne žarty! Čierny humor určite nechýbal dvojici Američanov, ktorí zobrali "prevetrať" von svojho kamaráta. V tom by nebol žiadny problém, keby muž v tom čase nebol už po smrti.

Keď Mark Rubinson (25) a Robert Young (43) prišli koncom augusta do domu svojho priateľa Jeffreyho Jarretta (43), bol už mŕtvy. Muži si však z toho veľkú hlavu nerobili; kamaráta posadili na zadné sedadlo do auta a vydali sa na bláznivú jazdu po meste plnej alkoholu a jedla. Všetko išlo samozrejme na účet nebohého Kanaďana.

Dvojica zašla najprv do reštaurácie, potom do baru a nakoniec skončili v striptízovom klube, kde minuli stovky dolárov. Zosnulého Jarretta potom odviezli domov. Okolo štvrtej nadránom narazili na ceste na policajnú hliadku, ktorým povedali, že majú podozrenie, že ich kamarát je mŕtvy. Príčina Jeffreyho smrti stále nie je známa.

Rubinsona a Younga obvinili zo zneuctenia mŕtvoly a krádeže identity. "Toto nie je niečo, čo chcete, aby sa stalo človeku, ktorý je vám blízky. Chcete, aby s nimi bolo zaobchádzané s úctou a rešpektom aj po ich smrti," okomentoval prípad hovorca denverskej polície Sonny Jackson.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3820445/Drunk-pair-take-dead-pal-to-bar.html

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu