Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Lepšie je byť nenávidená ako prehliadaná

(Zdroj: TV MARKÍZA)

Takmer 46 tisíc čitateľov bleskoviek sa zapojilo do našej ankety, ktorou sme chceli zistiť, čo ľudí tak veľmi irituje na modelke Andrei Verešovej, ktorá momentálne súťaží v Let´s Dance 2.

Anketu sme vyhlásili preto, že v predošlých anketách čitatelia tipovali Andreu Verešovú ako prvú na vypadnutie a tiež ako najväčšie drevo v súťaži. Pritom celkom objektívne a bez preceňovania ide o jednu z najlepšie tanečne disponovaných súťažiacich.

Viac ako jedenásť a pol tisíca ľudí, teda jedna celá štvrtina odpovedajúcich si myslí, že Andrea Verešová je strašne preceňovaná. Takmer siedmim tisícom na nej prekáža úplne všetko a takmer piatim tisícom, že to šťastie iba hrá.

Škoda, že si modelka nemôže spolu s francúzskym spisovateľom Théodorom de Banvillom povedať aspoň toto: „Ak ma nenávidíte, teší ma to rovnako, ako keby ste ma milovali, pretože je to dôkaz toho, že nie som ľahostajný vášmu srdcu.“ Tých, ktorým je podľa našej ankety Andrea Verešová údajne úplne ľahostajná, je totiž tiež celá štvrtina.

Ako vidno, úspech a sláva majú svoje tienisté stránky. Tým, čo majú tancujúcu modelku radi, nezostáva teda nič iné, iba jej spolu s desatinou hlasujúcich držať palce, aby sa nevzdávala.

Poznámka: Údaje sme vyhodnocovali k polnoci z piatka na sobotu, počty a pomery hlasujúcich sa odvtedy mohli ešte zmeniť.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu