Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najväčšie drevo: Vajda alebo Verešová?

(Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac ako dvadsať tisíc hlasujúcich čitateľov bleskoviek tento týždeň rozhodlo, že najväčšie drevo v tanečnej súťaži Let´s Dance 2 je Andrea Verešová.

Zdá sa, že hlasujúci čitatelia si alebo zle prečítali otázku, alebo nevedia, čo to znamená byť drevo, alebo modelku skutočne nemajú v láske.

Bez ohľadu na sympatie a antipatie však musí každý, kto má oči, objektívne uznať, že Andrea Verešová je jednou z tanečne najlepšie disponovaných súťažiacich v druhej sérii tejto súťaže. Môžete jej zazlievať všeličo, napríklad aj to, že prípravu na druhé kolo so svojím tanečným partnerom Petrom Čadkom odflákala, ale nedostatok tanečného talentu rozhodne nie.

Preto len pre istotu uvádzame vysvetlenie, že "byť drevo" znamená nemať talent na tanec, i keď ochota drieť, sympatické vystupovanie či iné prednosti by k dispozícii boli. Na druhom mieste v našej ankete skončil herec Jozef Vajda, čo už je podstatne bližšie k drevenej realite. Ak teda odhliadneme od tanečných kvalít humoristu Milana Markoviča, ktorý už to má v súťaži, chvalabohu, za sebou. Za najmenšie drevo považujú naši čitatelia herečky Michaelu Čobejovú a Martu Sládečkovú.

Uvidíme teda, kto v nedeľu večer presvedčí porotu aj divákov o tom, že skutočne nie je drevo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu