Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Let´s Dance 2: Vypadne Andrea Verešová?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

Ešte nie je nič rozhodnuté, ale čitatelia bleskoviek už majú jasno. Podľa viac ako 16 tisíc z nich, by mala dnes večer ako prvá opustiť tanečnú súťaž Andrea Verešová so svojím českým tanečným partnerom Petrom Čadkom.

Zatiaľ čo v politike v rebríčkoch najobľúbenejších dominujú tí istí politici ako v rebríčkoch najneobľúbenejších, v prípade tancujúcich celebrít v markizáckej Let´s Dance 2 to funguje trochu inak.

Minulý týždeň bol čitateľom bleskoviek najsympatickejší pár Miriam Kalisová a Ladislav Gerényi, a ďalších sedem párov za nimi malo len o málo nižšie preferencie, pričom v sympatiách celkom prepadli Rastislav Žitný a Veronika Husárová a Milan Markovič a Michaela Marková. Sympatie boli teda celkom vyrovnané.

Na otázku, kto zo súťažiacich by mal zo súťaže vypadnúť ako prvý, sa však už antipatie výrazne spolarizovali. Ťažko povedať, do akej miery ovplyvnil výsledok ankety samotný tanečný výkon súťažiacich, v každom prípade u našich čitateľov absolútne prepadla jedna z najlepšie tanečne disponovaných súťažiacich Andrea Verešová s Petrom Čadkom. Až za ňou sa umiestnili traja tanečne najslabší účastníci Martin Konrád, Milan Markovič a Jozef Vajda. Vypadnutie naši čitatelia želajú najmenej sympatickej Michaele Čobejovej s Tomášom Surovcom a Rasťovi Žitnému s Veronikou Husárovou.

Uvidíme dnes večer, ako sa súťažiaci popasujú s rumbou, quickstepom, hodnotením poroty a sympatiami hlasujúcich divákov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu