Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kandidát Mišún do volieb nenastúpi: Vzdal sa v prospech Crkoňa

Marián Mišún
Marián Mišún (Zdroj: SITA/Milo Fabian)

PÚCHOV - Kandidát na primátora mesta Púchov Marián Mišún (ĽSNS) sa vzdal kandidatúry v prospech Pavla Crkoňa. Informoval o tom v pondelok (5.11.) počas živého vysielania diskusie s kandidátmi v regionálnej televízii.

"Napriek môjmu rozhodnutiu vzdať sa kandidatúry na primátora môžem ubezpečiť, že ako kandidát na poslanca mestského zastupiteľstva budem v prípade svojho zvolenia dôkladne dozerať, aby viac v našom meste nedochádzalo k pochybným formám korupčného správania, ani k plytvaniu s verejnými zdrojmi," informoval Mišún.

O post primátora Púchova sa tak uchádza osem kandidátov. Mestská volebná komisia zaregistrovala 56-ročného konateľa obchodnej spoločnosti Michala Bizoňa, 51-ročného právnika Pavla Crkoňa, 58-ročného manažéra Miroslava Faktora, 43-ročnú vedúcu oddelenia zápisov práv k nehnuteľnostiam Katarínu Henekovú, 42-ročného manažéra kultúry a viceprimátora Romana Hvizdáka. 

O primátorské kreslo majú záujem aj 61-ročná dôchodkyňa Irena Kováčiková, 58-ročný riaditeľ gymnázia Miroslav Kubičár, 51-ročný manažér a exprimátor Marián Michalec. Všetci kandidáti sú nezávislí. O post primátora sa zo zdravotných dôvodov neuchádza úradujúci primátor Rastislav Henek. 

Viac o téme: Marián Mišún
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu