Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vymakaný Tom Cruise: Také telo nemal ani zamlada!

Tom Cruise Zobraziť galériu (8)
Tom Cruise

PRAHA – Chcete vedieť, prečo je Tom Cruise (48) jednou z najlepšie platených akčných hviezd na svete? Aj preto, že nenecháva všetko na dabléra a natvrdo si to “odmaká“ sám. A je to na ňom vidno. Jeho vyšportované telo by zahanbilo nejedného tínedžera!

Je síce malý, ale za to pevný ako skala! Pri natáčaní kaskadérskych scén v Prahe k filmu Mission: Impossible 4 nikomu neušlo, že Tom je v špičkovej forme. Vidno, že okrem vysedávania na stretnutiach scientológov, dáva svojmu telu zabrať aj v posilňovni. Predviedol to v scéne, kde do pol pása vyzlečený ukázal vyšportované ramená a tehličky na bruchu. A to mu už ťahá na päťdesiatku!

Pri natáčaní sa Tom vôbec nešetrí. V jednej z filmových scén sa spúšťa po kladke, letí vzduchom a dopadne na pohybujúce sa nákladné auto. Napriek tomu, že od prvého dielu série Mission: Impossible uplynulo štrnásť rokov, Tom sa vrhá do kaskadérskych scén ako by bol čerstvý tridsiatnik. „Chcem baviť publikum a tieto akčné filmy si pýtajú, aby som predviedol trochu akrobacie,“ pochvaľuje si scény, v ktorých mu ide niekedy o krk. „Myslím si, že to nadchne aj divákov a popritom sa zabavím aj sám.“

Od štvrtého pokračovania úspešnej série o tajnom agentovi si veľa sľubuje nielen herec, ale aj spoločnosť Paramount Pictures. Tomov posledný film, akčnú komédiu Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (Knight and Day), zniesla kritika pod čiernu zem. Keby len to, film mal aj slabé tržby, čo filmovú spoločnosť škrelo viac ako kritiky. Preto by štvrtý diel Mission: Impossible mal byť divácky čo najpútavejší a podľa tvorcov bude najakčnejší a najdynamickejší zo všetkých predchádzajúcich. Či prinesie aj očakávaný zisk, to už je otázne.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu