Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tajomstvo výšky Toma Cruisa: Objavil zázračné topánky!

Tom Cruise a Cameron Diaz Zobraziť galériu (5)
Tom Cruise a Cameron Diaz (Zdroj: SITA)

TOKIO – Byť nižší ako filmová partnerka? To nikdy! Americký herec Tom Cruise (48) si vie poradiť v každej situácií, aj mimo akčných scén. To, čo mu príroda ubrala na výške, dokáže šikovne zakamuflovať. Aj nízki muži majú svoje tajomstvá...

Vie ako na to! Herec nie je žiadny dlháň, meria niečo cez 170 cm, ale za tie roky sa s tým naučil pracovať. Z jeho starších trikov spomeňme napríklad tzv. krok pozadu pri chôdzi dolu schodmi, vďaka ktorému vyzeral vyšší ako jeho filmové partnerky. Dnes už používa menej priehľadné, ale o to rafinovanejšie spôsoby. Presvedčiť sa o tom mohli všetci, ktorí ho videli na japonskej premiére akčnej komédie Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (Knight and Day).

„Nejako podrástol,“ povedali si prítomní, keď sa postavil vedľa svojej hereckej partnerky Cameron Diaz (38), ktorá je od neho približne o 5 cm vyššia. Na červenom koberci však stáli dve temer rovnako vysoké postavy, pritom herečka mala na nohách lodičky s celkom vysokým opätkom. Zázrak? Vôbec nie, Tom je racionálny človek a našiel si špeciálne vložky do topánok, ktoré decentne dvihnú pätu, a tak aj nízky herec “naškrabal” niekoľko centimetrov, aby výškovo dorovnal svoju hereckú kolegyňu. Jeho šatník sa neobíde aj bez najnovšej vychytávku – tzv. výťahových topánok, ktoré mu dokážu pridať až 4 cm!

Zatiaľ, čo ľudí ohromuje meniaca sa výška amerického herca, nedá sa to povedať o jeho aktuálnom filme. Komédiu stiahli z kín ako v USA, tak aj vo Veľkej Británii. Darmo, film divákov nezaujal a tržby boli viac než biedne. Neprirodzený a nezmyselný – takéto prívlastky adresovali kritici tejto akčnej komédii. „Ani ľahká zábava nemusí byť tak otrasná,“ napísal napríklad Daily Mail. Obaja herci dúfajú, že Japonci film príjmu lepšie, Tom si totiž u nich spravil očko filmom Posledný samuraj (2003).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu