Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Cruise a Diaz: Futbalových fanúšikov ťahajú za nos!

Tom Cruise a Cameron Diaz Zobraziť galériu (5)
Tom Cruise a Cameron Diaz

NEW YORK – Skoro im naleteli! Americký herec Tom Cruise (48) si občas rád vystrelí z ľudí. Tentoraz ho k tomu inšpiroval futbalový šampionát v Juhoafrickej republike. Jeho komplicom bola herecká partnerka Cameron Diaz (37).

Spoločne na krátkom videu predviedli také žonglérstvo s loptou, za ktorú by ich pochválil aj tréner amerického futbalového mužstva!

Tom potom video prehral svojmu kamarátovi futbalistovi Davidovi Beckhamovi (35). „Pustil som mu to pred známymi a všetkým padla sánka. Na Davidove prekvapené otázky som len povedal: hej, trochu hrávam futbal,“ uviedol herec.

Všetko je podvod! A Cameron to uviedla na pravú mieru. Išlo o typický filmový trik. Takýmto spôsobom obaja herci predviedli jeden z divov modernej technológie CGI. Na videu to vyzerá všetko vierohodne. „Išlo o premyslenú choreografiu. Museli sme sa hýbať tak, akoby lopta bola skutočne medzi nami, museli sme to zahrať dostatočne realisticky. Loptu tam dodali neskôr,“ vysvetľuje herečka.

Tom a Cameron sú hrdinami nového filmu Knight and Day. Ide o akčnú komédiu, v ktorej nebude núdza o zvraty, nepredvídané situácie a hlavne adrenalín. Okrem USA sa natáčalo aj v Španielsku či rakúskom Salzburgu. Od filmu sa očakáva, že najmä Toma vráti opäť na vrchol.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu