Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tučibomba zo seriálu: Nafotila svoje telo v plavkách!

Nikki Blonsky v plavkách Zobraziť galériu (4)
Nikki Blonsky v plavkách

LOS ANGELES – Vyzerá ako slonica! Pre ľudí zvyknutých na sexi seriálové hviezdičky bude asi pohľad na Nikki Blonsky (21) tak trochu šokom. V najnovšom seriáli hrá totiž jednu z hlavných úloh. A nemá problém sa ani vyzliecť do plaviek a ukázať svoje viac ako plné tvary!

Taká mladá a taká tučná! Ak sa vám zdala Škaredá Betty pri sebe, po pohľade na Nikki svoj názor určite prehodnotíte. Jej nie najštíhlejšia postava jej však tento raz priniesla šťastie. Práve vďaka nej si mohla zahrať v seriáli s príznačným názvom Huge (Obrovskí).

„Vo svojom tele sa cítim príjemne a som s ním spokojná. Je mi úplne jedno, či ma celý svet vidí len v plavkách,“ prezradila. „Myslím, že nie je nič lepšie, ako ukázať vaše sebavedomie a ukázať, že svoje telo milujem. Prečo sa o to nepodeliť s L.A., New Yorkom, s celým svetom?“

Seriál Huge zachytáva osudy ľudí, ktorí sa stretnú na odtučňovacom pobyte. Nikki si v ňom strihne úlohu Willhelminy, ktorá vlastne schudnúť vôbec nechce a o celom fitness kempe si myslí, že je to hlúposť. „Milujem ju, pretože v kempe nechce robiť nič, čo po nej chcú.“

Možno by niekto mal Nikki poučiť o tom, že jej postava nielen nepatrí medzi estetické zážitky, ale najmä môže byť škodlivá pre jej zdravie. Nikki, zober rozum do hrsti a schudni - pre vlastné dobro!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu