Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Časopis Vogue odkazuje: Gabourey, si pre nás tlstá!

Na obálke magazínu Vogue sa Gabourey neobjaví Zobraziť galériu (5)
Na obálke magazínu Vogue sa Gabourey neobjaví (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Neznášajú ju! Byť tučibombou v Hollywoode je naozaj ťažké. Presvedčiť sa o tom mohla Gabourey Sidibe (26). Stala sa totiž terčom nenávisti a ohováračiek – najnovšie ju kruto odmietol časopis Vogue. Gabourey, nevrátiš sa radšej domov?

Mala by schudnúť! Na začiatku boli možno hollywoodski kolegovia k tučnej herečke zhovievaví, tie časy sa však skončili. V poslednom čase ju totiž ohovára takmer každý – a teraz ďalšia rana! Gabourey naivne dúfala, že bude figurovať na obálke časopisu Vogue. Nakoniec však jej nádeje stať sa titulkovou modelkou spľasli. „Veď ona je vtip v módnej komunite,“ prezradil interný zdroj. „To, čo mala oblečené na červenom koberci pri odovzdávaní Oscarov neboli šaty, to bol stan.“

A nejde len o módu. Obéznej herečke stúpla zrejme sláva do hlavy a začala sa správať ako veľká hviezda. Snaží sa flirtovať s každým mužom vo svojom okolí vrátane Gerarda Butlera či moderátora Billyho Busha. O spevákovi Justinovi Timberlakeovi dokonca tvrdila, že ju otravuje esemeskami. Trochu skromnosti by veru Gabby určite nezaškodilo!

Ani jej fanúšička a mediálna mogulka Oprah Winfrey si nemyslí, že Gabourey čaká v Hollywoode svetlá budúcnosť. „Zažije hlboký a bolestivý pád. Všetci tí ľudia, ktorí sa s ňou dnes chcú priateliť, zmiznú. A koľko naozaj dobrých úloh jej Hollywood ponúkne?“ povedala vraj najznámejšia americká moderátorka. A keď sa pozrieme na postavy vo väčšine amerických filmov, má zrejme pravdu. Nevidno v nich ani bucľaté herečky, nie to ešte vyslovene tučné. Gabourey, čo tak začať s poriadnou diétou?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu