Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Vyprsená Jessica Simpson: Byť za tlstú kravu? To je kompliment!

Jessica Simpson už opäť vytasila objemné prednosti Zobraziť galériu (14)
Jessica Simpson už opäť vytasila objemné prednosti

LOS ANGELES – Jej výstrih už takmer praská vo švíkoch! Zdá sa však, že Jessica Simpson (29) so svojimi plnšími krivkami nemá najmenší problém. Čoraz kyprejšie vnady totiž vystavuje na obdiv všade, kam chodí. Inšpirovala sa zrejme ženami v Ugande – tam by jej kilá navyše išli doslova na dračku!

Stala sa z nej najsexi bacuľka šoubiznisu? To je vec osobného vkusu každého z nás. Isté však je, že odkedy táto americká herečka pribrala zopár kíl, prešla si poriadny kus tŕnistej cesty. Ako nedávno prezradila v televíznej talkšou s moderátorkou Ellen DeGeneres, narastajúcej váhe sa spočiatku bránila. Nepáčilo sa jej totiž, kam sa pod drobnohľadom verejnosti postupne prepracovala: „Z nejakého dôvodu každý hovoril len o mojom priberaní. A ja som sa potom cítila neisto.“

Negatívne reakcie však Jessicu nezlomili. Práve vďaka nim sa jej, naopak, otvorili oči a na cestách po ďalekých kútoch sveta spoznala najrôznejšie pohľady na ženskú krásu. Svoje objavy zdokumentovala v reality šou s názvom The Price of Beauty. Nadšenie neskrývala najmä pri rozprávaní zážitku z Ugandy – symbolom krásy tamojších žien je totiž aj v dnešných moderných časoch dobre stavaná Venuša!

Oblá blondínka v krátkych smotanových šatách vysvetlila, že na to, aby bola ugandská dáma považovaná za skutočnú ženu, musí už pred svadbou pribrať minimálne 40 kilogramov. V duchu hesla „čím tučnejšia, tým krajšia“ však ženy často krát priberajú aj viac. V kultúre, kde krava predstavuje hodnotný majetok, preto muži svojim vyvoleným hovoria v skutku prekvapivé komplimenty. U nás vulgárne označenie typu „tlstá krava“ žena v Ugande považuje za tú najcennejšiu lichôtku! Aj vďaka takýmto kuriozitám je dnes Jessica so svojou hmotnosťou vyrovnanejšia ako kedykoľvek predtým a svoje objemné tvary hrdo ukazuje pri každej príležitosti.







Inšpirácie zo šatníka Jennifer Lopez nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu