Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pupkatá Khloe Kardashian: Nie som tehotná, len tlstá!

Khloe Kardashian Zobraziť galériu (8)
Khloe Kardashian

LOS ANGELES – To je ale brušisko! Khloe Kardashian (25) je určite tou najväčšou z troch známych sestier, jej brucho sa však v poslednom čase akosi nafúklo. Niet sa čo čudovať, že sa hneď stalo predmetom dohadov o jej prípadnom tehotenstve!

Prilepili sa na ňu kilá navyše! Viacero novinárov začalo pri pohľade na bruško tejto reality šou hviezdičky rozmýšľať o tom, či nenosí pod srdcom svojho prvého potomka. Nebolo by na tom nič zvláštne, veď je už dlhšie pod čepcom s basketbalovým hráčom Lamarom Odomom.

Pravda je však nakoniec celkom inde! Khloe na zápase Lakers so Celtics novinárom totiž povedala: “Nie som tehotná, som iba tučná.” Úprimnosť nado všetko, no nie? Toto tvrdenie podporila aj jej mama, Kris: “Keby bola Khloe tehotná, bola by som prvá, ktorá by vám to povedala. Takže nie je - jedine že by mi to neprezradili...” O svojom potenciálnom otcovstve nič nevie ani jej manžel: “Nepovedala mi, že je tehotná. A bol by som asi prvý, ktorý by o tom vedel.”

Khloe minulé leto výrazne schudla. Podarilo sa jej zhodiť asi jedenásť kíl a dodnes ich nepribrala naspäť. Zdá sa však, že v poslednej dobe sa spreneverila svojim stravovacím návykom a dopriala si viac, ako by sa jej postavičke hodilo!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu