Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ostrihaná Renée Zellweger: Vyzerá ako zmoknuté kura!

Renée Zellweger s novým účesom Zobraziť galériu (11)
Renée Zellweger s novým účesom

NEW YORK – Opäť šliapla poriadne vedľa! Hoci herecká hviezda Renée Zellweger (41) nikdy nepatrila k hollywoodskym sexicám, priblížiť sa im nedokáže ani úpravou zovňajšku. Naposledy si namiesto štýlového účesu nechala na hlave vyrobiť akési spľasnuté čudo!

Zmena strihu vlasov sa jej nevyplatila! Americká herečka sa s novým imidžom predviedla na premiére snímky My Own Love Song, ktorá sa minulý týždeň konala počas filmového festivalu Tribeca vo Veľkom jablku. Renée svoju útlu figúru tentoraz obliekla do krátkych čiernych šiat s priesvitnými ramienkami a so zvýrazneným pásom. Skvelý dojem, ktorý docielila nádhernou róbou, však úplne pokazila podivným účesom!

Ostrihaná „na hríbika“ či podľa šerbľa? Tak na túto otázku vie odpovedať snáď iba herečkina vlasová štylistka Lori McCoy-Bell. Tá Renée ostrihala doma v jedálni a celú spoluprácu si veľmi pochvaľovala: „Bola veľmi odvážna. Odviedla kus práce – a bola som skutočne rada, že všetok personál bol preč.“

Ktovie však, či predstaviteľka legendárnej Bridget Jones zmenu účesu už medzičasom neoľutovala. Na premiére jej blonďavá hriva totiž spočiatku pôsobila vyfúkaným dojmom, no po chvíli jej celkom spľasla. Pri takých jemných vlasoch, aké odjakživa mala, sa však iné čakať ani nedalo!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu