Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Aj Bridget Jones našla na Vianoce lásku: Užíva si s týmto milencom!

Renée Zellweger trávi Vianoce v spoločnosti novej lásky, ktorou je Doyle Bramhall II. Zobraziť galériu (13)
Renée Zellweger trávi Vianoce v spoločnosti novej lásky, ktorou je Doyle Bramhall II. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ruka v ruke! Renée Zellweger (43) sa do povedomia divákov zapísala predovšetkým v úlohe Bridget Jones, ktorá Vianoce strávila sama a opustená. V reálnom živote však blondínka sviatkuje s novým úlovkom. Jej partnerom je Doyle Bramhall II (43), s ktorým si hrkúta ako zamilovaná hrdlička.

Opäť šťastná a zaľúbená až po uši! Po tom, čo Renée Zellweger v roku 2005 anulovala svoje krátke manželstvo s Kennym Chesneym, po jej boku sa dlho neobjavoval nijaký stálejší partner. Zlom nastal až o päť rokov neskôr, kedy herečka začala randiť s fešákom Bradleym Cooperom. Aj tento vzťah však po vyše roku stroskotal. Modrooký idol sa totiž do chomúta nehrnul a dvojica sa rozišla. Na Renée sa ale počas týchto Vianoc opäť usmieva šťastie.

Vyvoleným hereckej hviezdy sa stal Doyle Bramhall II, ktorý s ňou vyrazil za sviatočným súkromím do kalifornského mesta Venice. Paparazzi tam dvojicu zachytili pri návrate z posledných nákupov, kam si vyrazila vo veľmi ležérnom oblečení. Obaja štyridsiatnici sa tvárili ako bežný pár a nevzbudzovali veľkú pozornosť. Romanticky sa však po celý čas držali za ruky.

Renée a Doyle sa údajne poznajú celé roky, no až teraz si k sebe našli cestu. „Chodili spolu na vysokú školu, vyvíja sa to medzi nimi naozaj dobre,“ prezradil zdroj z herečkinho okolia týždenníku Us Weekly. Bramhall predtým asi dva roky randil so Sheryl Crow, s ktorou sa zblížil počas turné, keď ju sprevádzal ako gitarista. V minulosti však počerný švihák pôsobil aj ako člen kapely Erica Claptona. S ním sa stretne na jednom pódiu v nasledujúcom roku počas dvanástich britských koncertov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu