Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vyziabnutá Bridget Jones: Z jej trčiacich kostí naskakujú zimomriavky!

Vyziabnutá Renée Zellweger v asymetrických šatách odhalila nevábne vytŕčajúce kosti. Zobraziť galériu (14)
Vyziabnutá Renée Zellweger v asymetrických šatách odhalila nevábne vytŕčajúce kosti. (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN – Ako chodiaca kostra! Hoci sa Renée Zellweger (43) zviditeľnila najmä v úlohe zaoblenej Bridget Jones, v súkromí uprednostňuje mušiu váhu a vytŕčajúce kosti. Pri pohľade na jej útlu figúru však začína behať mráz po chrbte. Chce sa táto úspešná herečka vyhladovať na smrť?

Ako chodiaca kostra! Takýto dojem hollywoodska stálica zanechávala na práve prebiehajúcom Týždni módy v nemeckej metropole. Renée Zellweger zavítala na prehliadku kolekcie Jeseň/Zima 2013 značky Hugo Boss a okamžite strhla na seba všetku pozornosť. Vyzerala totiž, akoby sa už celé týždne poriadne nenajedla.

Herecká hviezda na módnu príležitosť v Berlíne zvolila krátke asymetrické šaty s dĺžkou nad kolená. Čierna farba jej prílišnú chudosť zvýraznila na maximum a upínanie okolo krku odhalilo kľúčne kosti aj špicaté ramenné kĺby. Anatómiu jej pohybového aparátu si šokovaní zástupcovia médií mohli obzrieť voľným okom.

Hovorí sa, že spokojnosť vo vzťahu sa časom prejaví aj na hmotnosti zamilovaného. Renée sa síce momentálne túli k partnerovi Doyleovi Bramhallovi II, no zatiaľ nepribrala ani gram, práve naopak. Fanúšička vysokobielkovinových diét strávila so svojím miláčikom aj Vianoce, no na tanieri si zrejme príliš nedopriala. V jej prípade pritom ide o striktnú sebadisciplínu. „Pribrať na váhe nie je také ťažké, pokiaľ sa nezačnete obávať, že to nie je až také zdravé,“ vyjadrila sa v dávnejšom rozhovore na margo svojich hmotnostných zmien kvôli filmovým úlohám. Ako sa teda zdá, kým jej to scenár nezakáže, Renée bude radšej hladovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu