Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krochkajúca premiéra: Namiesto manžela dovliekla živé prasa!

Emma Thompson dorazila na premiéru s prasaťom Zobraziť galériu (3)
Emma Thompson dorazila na premiéru s prasaťom

LONDÝN – Ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca zmysel pre humor! Hoci britská herečka Emma Thompson už prekročila päťdesiatku, duchom je z nej stále mladica. Inak sa ani nedá pochopiť výstrelok, ktorým spôsobila rozruch v britskej metropole – medzi miestnu smotánku totiž zavítala s prasaťom!

Krochkajúca premiéra! Aj tak by sa dala opísať spoločenská udalosť, ktorá uprostred týždňa uviedla do britských kín rodinnú komédiu Kúzelná opatrovateľka 2. O tento prívlastok sa postarala jedna z hlavných hrdiniek a autorka samotnej snímky, Emma Thomson. Tá chcela svojich fanúšikov zrejme uviesť priamo do deja. Keďže príbeh sa odohráva na farme, za spoločníka si na modrý koberec posypaný zlatými hviezdami prizvala jedno vzdorovité prasiatko!

Dalo jej poriadne zabrať! O tom, že spolupráca so zvieratami vie byť mimoriadne náročná, sa Emma presvedčila od prvej minúty svojho pretŕčania sa pred paparazzmi. Jej netradičnému domácemu miláčikovi na vôdzke sa totiž pózovanie veľmi nepozdávalo. Vystrašené z davu ľudí a bleskov fotoaparátov sa úbohé prasa snažilo vziať nohy na plecia... A starnúcu herečku pri tom dobre popreháňalo!

Šarmantná päťdesiatnička však ani na okamih nezneistela, práve naopak - po celý čas rozdávala úsmevy na všetky strany. Takto výborne naladená sa vrátila z dovolenky v Mexiku, kde oddychovala s kamarátkou Kate Winslet. Tá sa totiž potrebovala dať psychicky dokopy po nedávnom rozchode s režisérom Samom Mendesom.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu