Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Jennifer Aniston a fešák Butler na premiére: Takto si spolu hrkútali!

Gerard Butler a Jennifer Aniston so zamilovaným pohľadom Zobraziť galériu (7)
Gerard Butler a Jennifer Aniston so zamilovaným pohľadom

LONDÝN – Lásku už neskrývajú! Hollywoodska kráska Jennifer Aniston (41) a jej škótsky kolega Gerard Butler (40) bok po boku uviedli spoločnú snímku do britských kín. O obyčajné pózovanie pred fotografmi však tentoraz rozhodne nešlo. Tí dvaja sa od seba takmer neodlepili!

Ich romantická idylka pokračuje! Herecká dvojica prekvapila intímnym záberom na obálke magazínu W síce len nedávno, no už opäť múti vody šoubiznisu. Na premiére akčne ladenej komédie The Bounty Hunter (Lov na exmanželku) bola totiž vzájomná náklonnosť hlavných aktérov znova neprehliadnuteľná. S malým rozdielom. Zatiaľ čo o dráždivej snímke v púšti skeptici hovorili ako o premyslenom marketingovom ťahu, tentoraz sa šíria chýry o novom oficiálnom páriku v hollywoodskom svete!

Aj napriek chladnému večeru sa Jennifer na červenom koberci predviedla ako pravá diva. V ligotavých minišatách od Valentina a v sandáloch módnej značky Jimmy Choo vystavila na obdiv svoje pekne tvarované nohy. Paradoxne, neboli to jej ženské zbrane, ktoré prítomných novinárov zaujímali najviac. Všetci netrpezlivo čakali práve na vyjadrenia k ich objatiam a láskyplným pohľadom rovno do očí. Miestami sa totiž zdalo, že dvojica pohrúžená do seba ani nevníma okolitý svet!

„Vybuchlo to medzi nami a Jennifer oceňuje tento keltský spôsob. Nemá žiadne maniere, drží sa pri zemi, je si istá sama sebou a tým, čím je, a ja som ako malé dieťa, čo samé seba neberie príliš vážne,“ prezradil Gerard na adresu ich vzájomnej chémie. Ostáva len dúfať, že zamilovanosť im vydrží aj po opadnutí premiérovej noblesy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu