Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Grambľavý minister: Oscarovú krásku bodol ihlou do poprsia!

Marion Cotillard s bolestivým výrazom po tom, čo ju Frédéric Mitterrand bodol ihlou do kože Zobraziť galériu (7)
Marion Cotillard s bolestivým výrazom po tom, čo ju Frédéric Mitterrand bodol ihlou do kože

PARÍŽ – Významné ocenenie s bolestivou príchuťou! Hoci herečka Marion Cotillard (34) vstupovala medzi elitu francúzskych umelcov s obrovskou radosťou, kvôli cennému titulu si aj nemálo vytrpela. Hlava ministerstva kultúry jej totiž medailu takmer pripla na prsník!

Jej prítomnosť robí s mužmi divy! Svoje vie o tom už aj francúzsky minister kultúry, Frédéric Mitterrand, ktorý v spoločnosti očarujúcej Marion zrejme poriadne znervóznel. Hoci najrôznejšie medaily pripína pomerne často, v pondelok túto milú povinnosť zobral akosi zhurta. Šarmantnú Francúzsku totiž cez tenučkú blúzku bodol priamo do kože. Pred zástupcami médií tak Marion vraj mala čo robiť, aby takú bolesť vôbec ustála!

Medzi Rytierov umenia a literatúry sa po boku oscarovej herečky zaradil tiež americký režisér Tim Burton, ktorý bude od 12. do 23. mája predsedať filmovému festivalu v Cannes. Ako aj samotná Marion uviedla vo svojom príhovore, práve vďaka úlohe v Burtonovej snímke Big Fish (2003) prerazila vo filmovom priemysle aj za veľkou mlákou: „Som šťastná, že som dostala toto vyznamenanie s Timom Burtonom, ktorý mi otvoril dvere do americkej kinematografie.“

Medzi najväčšie úspechy útlej brunetky patrí stvárnenie slávnej šansoniérky Edith Piaf, vďaka ktorému získala aj najcennejšiu sošku v brandži - Oscara. Ako však sama dodáva, život pred kamerami ju stále neprestáva prekvapovať: „Za posledné roky sa v mojom živote udialo veľa neočakávaného.“ O tom, že neočakávaný sled udalostí dokáže priniesť tiež veľa pozitívneho, svedčí jej úctyhodná zbierka hereckých trofejí. Okrem ceny Filmovej akadémie sa jej doma vyníma ocenenie BAFTA, Zlatý glóbus, Cézar i Český lev.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu