Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prsníky na čele? Nasmerujú pohľady mužov rovno do očí!

Marion Cotillard s umelými prsiami na čele Zobraziť galériu (7)
Marion Cotillard s umelými prsiami na čele

PARÍŽ – Očumovaniu dámskych výstrihov raz a navždy koniec! Taká je predstava francúzskej herečky Marion Cotillard (34), ktorá sa rozhodla vybojovať ženám u opačného pohlavia väčšiu dávku rešpektu. Vnady síce ukázala v plnej kráse, no posunula ich o poriadny kus vyššie!

Veľké a pevné alebo aj ovisnuté – hlavne ich prilepiť rovno na čelo! Podľa Marion totiž práve týmto trikom môžu ženy docieliť to, aby na ne muži nehľadeli len ako na objekty svojich sexuálnych túžob. Dosť bolo nemiestnych narážok a chlípnych pohľadov. Vďaka vtipne ladenému videu majú dámy možnosť diskutovať s mužmi doslova zoči-voči!

„V Amerike je možné všetko. Je to jednoducho krajina príležitostí, miesto, kde sa sny stávajú skutočnosťou,“ začína svoje rozprávanie oscarová diva v reklamnom spote. Ako však ďalej uvádza, situácia tamojších žien nie je práve najružovejšia – za sexuálne objekty sú považované všade, kam vkročia. Zvlášť, v pracovnom prostredí. Recept, ako to zmeniť, už celé storočia poznajú práve Francúzky. Treba jednoducho mužov prinútiť, aby sa nežnejšiemu pokoleniu dívali rovno do očí!

Malé silikónové prsníky, ktoré majú chlapov odučiť od civenia do výstrihov, podľa Marion zvládne používať naozaj každá: „Sú bezpečné, možno ich opakovane použiť a ľahko sa aplikujú.“ Na trhu zatiaľ táto „vychytávka“ dostupná nie je, no zrejme je to len otázka času. Takáto výzva z úst francúzskej krásavice totiž výrobcov zrejme nenechá otáľať: „Získajte ich rešpekt bez obetovania svojej ženskosti.“ Ktovie však, koľko dám by na nosenie umelých pŕs nakoniec nazbieralo odvahu.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu