Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

O úlohe Susan Boyle je rozhodnuté – Demi máš to, Angelina si out!

Demi Moore Zobraziť galériu (8)
Demi Moore

LOS ANGELES – Z veľkého ošiaľu okolo neuveriteľného spevu Škótky Susan Boyle (47) sa v súčasnosti snažia vyťažiť všetci čo najviac. Životný príbeh tejto osamelej ženy sa dokonca premietne na filmové plátna. Úlohu hrdinky však nestvárni pôvodne očakávaná Angelina Jolie.

Herečka Demi Moore bola vystúpením prešedivelej speváčky ohromená snáď zo všetkých celebrít najviac. Hneď po vzhliadnutí Susaninho videa písala manželovi Ashtonovi Kutcherovi, že ju snímok doslova dojal k slzám.

Momentálne je z Demi najhorúcejšia kandidátka na stvárnenie role tejto nezamestnanej ženy, ktorá v súťaži Britain’s got talent postavila zo stoličiek nielen publikum, ale aj prísnu porotu. Zrejme si svoj záujem o stvárnenie charakteru oproti ostatným záujemcom tvrdo presadila. Medzi ďalšími uchádzačmi sa ocitla aj Angelina Jolie, ktorá však evidentne vyšla skrátka.

Zverenie tejto úlohy spravilo tmavovlasej kráske z mesta anjelov neskutočnú radosť. Zaujímavosťou je, že Demi je rovnako stará Susan. Obom dámam už pomaly ťahá na päťdesiat, no rozdiely v podobe dlho hľadať netreba.

Ako sa však podarí maskérom spraviť zo sexepílom nabitej hviezdy filmu Striptíz škaredé káčatko? To bude asi tým najprekvapivejším momentom celej pripravovanej drámy.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu