Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Škaredá speváčka má súpera: Tento chlapec zdvihol porotu zo stoličiek!

Shaheen Jafargholi a Susan Boyle Zobraziť galériu (5)
Shaheen Jafargholi a Susan Boyle

LONDÝN - Britská súťaž talentov zažila uplynulý víkend ďalšie obrovské prekvapenie. Jedinečným vystúpením sa oň postaral len dvanásťročný školák Shaheen Jafargholi, ktorý postavil na nohy aj obávaného kata z radov poroty a roztriasol stoličku pod úradujúcou favoritkou Susan Boyle (47). Kto odíde ako víťaz?!

Britským médiám a internetovému portálu YouTube minulý týždeň kraľovala škótska dobrovoľníčka v kostole, ktorá si svojím úchvatným hlasom okamžite získala milióny fanúšikov po celom svete. Hoci hystéria okolo jej speváckeho talentu ešte zďaleka neutíchla, Susan už čelí prvej vážnej hrozbe - z trónu ju možno zosadí chlapec so zlatom v hrdle.

Shaheen svoje vystúpenie odštartoval chytľavou piesňou Valerie od známej feťáčky Amy Winehouse. Už po pár sekundách však prísny porotca Simon Cowell chlapca prerušil a otvorene mu vytkol zlý výber skladby. Po dramatickej chvíľke sa ale odvážny mladík opäť rozospieval a hitom Who’s Loving You od Michaela Jacksona dokázal, že v Británii sa zrodila ďalšia hviezda.

Po doznení skladby dojatá porota nešetrila slovami chvály a inak štipľavý Simon Cowell brilantnému spevákovi predpovedal obrovský zlom v kariére: "Toto je pieseň, ktorá ti teraz navždy zmenila život. A možno pre teba začalo niečo skutočne výnimočné, mladý muž."

Shaheen žije so svojou matkou, ktorá je zároveň jeho najväčším fanúšikom. Chlapec sa takisto netají tým, že svoju konkurenciu v súťaži dobre pozná a Susanin hlas označil za úžasný: "Nemôžem uveriť, aká bola skvelá. Nechcem byť súťaživý, ale ak by som vyhral, nesťažoval by som sa," dodal so šarmantným úsmevom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu