Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Evangeline zo Stratených: seriál jej znechutil pláže!

Evangeline Lilly Zobraziť galériu (19)
Evangeline Lilly

HONOLULU - Predstaviteľka jednej z hlavných postáv úspešného seriálu Stratení, Evangeline Lilly (29), odmieta čo i len vkročiť na pláž. Po tom, čo z nej spomínaný televízny hit urobil hawaiskú bábiku v bikinách, sa rozhodla s nálepkou plážovej sexice raz a navždy skoncovať.

Napriek svojej obrovskej láske k slnku, moru a surfovaniu sa kráska pochádzajúca z Kanady tak skoro neukáže na žiadnom piesočnatom pobreží. A dôvod? Z pozornosti, ktorej sa jej dostáva vďaka bikinám odhaľujúcim sexy krivky, je Evangeline už poriadne unavená.

Herečka razantnú zmenu životného štýlu vysvetľuje slovami: "Nemôžem ísť na pláž, pretože nenávidím titulky bulvárnych magazínov, ktoré ma prezentujú zásadne v plavkách. Nie som ten typ ženy a odmietam sa takýmto spôsobom prezentovať v očiach verejnosti."

Evangeline, tak ako jej mnohé kolegyne, odštartovala svoju kariéru na prehliadkových mólach ako sľubná modelka. Kvôli peniazom na financovanie svojho štúdia na vysokej škole si však vyskúšala naozaj pestrú paletu povolaní. Počas študentského života nepohrdla prácou čašníčky, letušky a dokonca vymieňala olej na vrtných plošinách.

Pozornému oku diváka pravdepodobne neušlo, že sexy Kanaďanka sa v Stratených pomerne často šplhala na stromy. Nešlo pritom vôbec o vrtoch zo strany režiséra. Atleticky nadaná Evangeline totiž lezenie po stromoch doslova miluje.






Evangeline Lilly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu