Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Policajti sa včera predviedli!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Ukážkami svojej činnosti, predvádzaním techniky, ale aj bohatým programom pre deti sa včera predviedli policajti v Bratislave, Košiciach a v Banskej Bystrici počas Dňa polície.

V Banskej Bystrici v parku pod Pamätníkom SNP čakali od 14:00 na divákov okrem policajnej techniky aj prelety stíhačiek, zoskoky parašutistov a zásahy pyrotechnikov a hasičov. Deti si svoje znalosti vyskúšali na dopravnom ihrisku a pri rôznych súťažiach. Vyskákať sa mohli na nafukovacej šmykľavke a na tanečnej šou. Podvečer si návštevníci zaspievali s Róbertom Kazíkom a na večernom koncerte s Tomášom Bezdedom.

V Košiciach sa akcia začal o 14:00 pred OC Galéria. V akcii boli kukláči predvádzajúci vyslobodenie rukojemníka, experti ukázali, ako vedia bezpečne zneškodniť nástražný výbušný systém a pochválili sa aj cvičenými psami. Aj tu boli pre deti pripravené viaceré súťaže. Vystúpila tu spevácka skupina FS a na večernom koncerte Samo Tomeček. Ako dodal Plézel, všetky podujatia vyvrcholia veľkým ohňostrojom.

Na bratislavskom výstavisku Incheba si návštevníci mohli od 13:30 obzrieť techniku Kriminalistického a expertízneho ústavu Policajného zboru, Poriečneho oddelenia odboru poriadkovej polície a dopravného inšpektorátu, Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstva vnútra SR, či Hasičského a záchranného zboru Ministerstva vnútra SR. Pre deti bola pripravená súťaž Člen minijednotky špeciálneho určenia, nafukovacie atrakcie i maľovanie na tvár. VIdieť bolo možné aj služobných psov a jazdnú políciu. Akciu spestrili tanečné vystúpenia, špeciálna šou na Dunaji a koncerty skupín Desmod, Funkiez, Backwards a Starmánia.

Deň polície
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu