Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Poštár vyhadzoval vianočné balíky na ulicu: Nakrútili ho na VIDEO, vraj bol vystresovaný!

Tento zamestnanec českej pošty to prehnal, prišiel o zamestnanie.
Tento zamestnanec českej pošty to prehnal, prišiel o zamestnanie. (Zdroj: YouTube)

PRAHA – Čechov v týchto dňoch pobúrilo video teraz už bývalého zamestnanca pošty, ktorého nešetrné zaobchádzanie s balíkmi sa stalo dôvodom prepustenia. Miesto toho, aby si v dodávke urobil poriadok a našiel v prehľadávaní zásielok určitý systém, zvykol si jednoducho ich vyhadzovať von na ulicu a potom zase naspäť do auta. Všetko natočil jeden zo zákazníkov.

To, že sa s balíkmi na pošte narába niekedy nešetrne, zažil už každý. Avšak, spôsob, akým narába s poštou zamestnanec na videu, to je silná káva. V snahe nájsť správny balík pre zákazníka vyhádže veľkú kopu škatúľ na ulicu na jednu hromadu. Síce sa mu podarí nájsť tú správnu zásielku, no za cenu ukončenia pracovného pomeru.

„Zisťovali sme, či nejde o podvrh. Video je, bohužiaľ, pravdivé. Ide o neobhájiteľné pochybenie jednotlivca, ktorého už vyšetrujeme,“ povedal hovorca Českej pošty Matyáš Vitík televíznej stanici Nova. Ukázalo sa, že dotyčný poštár bol medzi kolegami aj zákazníkmi obľúbený, nikto nevie, prečo sa v tomto konkrétnom prípade zachoval takto zvláštne. Podľa Vitíka v tom bol predvianočný stres.

„Česká pošta sa neustále snaží zlepšovať svoje služby. Aj v oblasti doručovania balíkov. Tento úplne ojedinelý prípad sa stať nemal a rozhodne neprezentuje štandard našich služieb,“ uviedol ďalej hovorca po tom, čo oznámil, že dotyčného aktéra videa už vyhodili, keďže sa k celej veci aj sám priznal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu