Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Bezcitnosť ľudí nemá hraníc: Pozrite sa, ako nepomohli mladému mužovi!

Mužovi predstierajúcemu, že mu je zle, na ulici nikto nepomohol
Mužovi predstierajúcemu, že mu je zle, na ulici nikto nepomohol (Zdroj: Foto: youtube)

PARÍŽ – Ľudská neohľaduplnosť a nevšímavosť nepozná hraníc. Presvedčí vás o tom toto video. Mladý muž v prestrojení za bezdomovca sa vybral do francúzskych ulíc. Na frekventovanom chodníku si ľahol na zem a predstieral, že mu je zle. So slabým, uboleným hlasom volala zúfalo o pomoc. Na pomoc mu však nikto neprišiel.

"Nikdy som nebol tak smutný a šokovaný pri natáčaní, až kým so nezažil toto," napísal autor videa, ktorý si hovorí Norni Tube. Prezliekol sa za bezdomovca a ľahol si na chodník v parížskom Pont de l' Alma. Predstieral že mu je zle, že potrebuje pomoc. Zdrveným, tichým hlasom opakuje dookola: "Aidez-moi!" (Pomôžte mi!).

Neverili by ste, muža si nikto ani len nevšimol. Zaslepení a bezohľadní ľudia chodili hore-dole, bez toho, aby mužovi pomoholi. I keď sa sem-tam niekto pristavil, pomocnú ruku nepodal.

Neohľaduplnosť a nevôľa pomôcť vháňa slzy do očí. Pozrite si video, ktoré z tohto pokusu vzišlo. Kvôli ochrane identity sú tváre rozmazané. Video vzniklo len pred pár dňami a už ho videlo viac ako tria pol milióna ľudí.

„Dúfam, že toto video pomôže komukoľvek. Bez ohľadu na to, ako vyzerá,“ dodal autor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu