Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Televízne trapasy redaktorov: Stiahli mu nohavice v priamom prenose!

Redaktorka v priamom prenose, v pozadí náhodný divák
Redaktorka v priamom prenose, v pozadí náhodný divák (Zdroj: Foto: youtube)

LONDÝN – Práca televízneho moderátora či redaktora je náročná. Predstavte si, že sa musíte dokonale sústrediť. O veci, o ktorej práve hovoríte musíte vedieť takmer všetko, aby vás nezaskočili žiadne reakcie. Hovoriť súvisle, plynule a najmä k veci, pričom sa sústredene pozeráte do objektívu kamery, tiež nezvládne každý. Zaujímavá práca televízneho redaktora so sebou prináša mnoho vtipných chvíľ a nevydarených záberov, ktoré často zostávajú pred divákom nezverejnené. Pozrite si nasledujúci zostrih záberov, v ktorom sa sekli redaktori, alebo sa jednoducho nevydarili, pretože to okolnosti nedovolili...

Ponúkame vám pohľad do zákulisia výroby reportáži. Dokonalé sústredenie redaktorov často strieda humor v podobe nevydareného vstupu. Ak však redaktor neinformuje, ako sa hovorí na živo, teda v priamom prenose, nevydarené zábery divák neuvidí, nanajvýš tak v silvestrovskom vysielaní. Horšie sú na tom tí, ktorým sa trapas stane v priamom prenose. Ustáť situáciu je vždy ťažké.

Pozrite si zostrih vtipných záberov, ktoré sú zaznamenané na nasledujúcom videu. Uvidíte, s akými situáciami sa musia redaktori pri svojej práci vyrovnať. Raz je to pošmyknutie sa náhodného okoloidúceho, či usmievanie sa do kamery ľuďmi, ktorí chcú byť videní.

Za povšimnutie rozhodne stojí aj redaktor, ktorému priamo pred kamerou, stiahne chlapík nohavice. Sledujte až do konca, posledný redaktor nemá chybu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu