Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO skutočného hrdinstva musíte vidieť: Chlapca (4) napadol zúrivý pes, potom to prišlo!

Jeremy so statočnou mačkou Tarou Zobraziť galériu (3)
Jeremy so statočnou mačkou Tarou (Zdroj: Foto: ABC, nydailynews.com)

BAKERSFIELD – Nasledujúce video vás presvedčí o tom, prečo sa tigrom hovorí mačkovité šelmy. Statočná domáca mačka Tara zachránila pred hrozivým útokom susedovho psa malého len štvorročného chlapčeka Jeremyho. Bojovala odvážne ako tiger. Ubránila tak chlapčeka pred istým zohavením. Razom odohnala zúrivého psa a stala sa hrdinkou. Pozrite si video, ktoré statočný počin mačky zachytáva.

Z obyčajnej domácej mačky sa razom stala hrdinka. Statočne a nebojácne zachránila chlapčeka, na ktorého zaútočil susedov pes.

Štvorročný  chlapček Jeremy bol na dvore so svojou mamou, ktorá pracovala v záhrade. Na chvíľočku sa vyšiel bicyklovať na ulicu pred dom v Bakersfield v Kalifornii. Znenazdajky sa spoza odstaveného auta na neho vrhol susedov pes. Zaútočil a škaredo ho pohrýzol do nohy. Ani nevedno odkiaľ, razom sa na zúrivého psa vrhla statočná domáca mačka, aby ho odohnala. Neverili by ste, koľko sily a energie môže mať toto odvážne a hrdinské zviera.

Jeremy s rodičmi
Zobraziť galériu (3)
Jeremy s rodičmi  (Zdroj: Foto: ABC, nydailynews.com)

Zúriaceho psa sa jej podarilo odohnať, chlapčeka tak zachránila pred istým zohavením. Celý incident nasnímali kamery. Video sa stalo hitom internetu. Pozrite si aj vy, ako vyzeral nepochopiteľný útok rozzúreného psa a konanie statočnej mačky Tary.  

Chlapčeka previezli po útoku do nemocnice.  Poranenú nôžku mu ošetrili a zašili niekoľkými stehmi. Ako povedala chlapčekova mama, jej synček je v poriadku a spoločne sa usilujú na nepríjemný zážitok zabudnúť. "Moja mačka bránila nášho synčeka, psa odohnala skôr, ako dieťaťu mohol viac ublížiť," uviedol Roger Triantafilo, chlapčekov otec a dodal: "Našťastie, môj syn je v poriadku!"

VIDEO skutočného hrdinstva musíte
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: ABC, nydailynews.com)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu