Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Šokujúce odhalenie v televíznej zoznamke: Muž sa priznal k vražde dvoch žien!

Moderátorka a Sefer Calinak  Zobraziť galériu (2)
Moderátorka a Sefer Calinak (Zdroj: FotoYOUTUbe)

ANKARA – Istotne poznáte relácie, ktoré sú určené na zoznámenie sa ľudí. Väčšinou ide o šou, kde sa muži a ženy predstavujú a následne si medzi sebou hľadajú vhodného partnera. Účastník zoznamovacieho programu v Turecku sa v rámci úprimnosti priamo pred kamerami priznal, že zavraždil dve svoje partnerky. Neveríte? Presvedčte sa.

V obľúbených zoznamovacích reláciách sa usilujú všetci zúčastnení, ktorí si takto chcú nájsť partnera, vystupovať v čo najlepšom svetle. Aspoň tak by to malo byť. K základným požiadavkám pre úspešný a trvalý vzťah rozhodne patrí úprimnosť. No, v niektorých prípadoch, by mali ostať veci nevypovedané. Alebo radšej, každý by si mal uvedomiť, či má šancu u druhého pohlavia alebo rozhodne nie.

Sefer Calinak (62) šokoval svojím vyjadrením priamo pred kamerou v tureckej televízii počas zoznamovacej šou. Moderátorke programu svojou úprimnosťou doslova vyrazil dych a vyrazí ho aj vám. Pozrite si video, v ktorom sa muž s kľudom Angličana priznáva k vraždám svojich partneriek.

Počas zoznamky sa muž otvorene priznal, že zavraždil svoju bývalú ženu, aj svoju milenku. Za oba skutky bol odsúdený a trest si odpykával vo väzení, ale vďaka amnestii sa dostal na slobodu.

Svoju ženu zabil zo žiarlivosti. „Bol som žiarlivý a zabil som ju svojím spôsobom," vysvetlil.  Milenku, ako povedal, zavraždil náhodou po tom, čo nedodržala sľub a neopustila kvôli nemu svojho muža. Sefer priznal, že sa na ňu zahnal sekerou, no tá sa mu vyšmykla z ruky.

Po šokujúcom odhalení mužových právd, ho organizátori požiadali, aby šou opustil. Po natáčaní vyhlásil, že už žiadnu ženu zabiť nechce. Ako hovorí, vo väzení bol 14 rokov a už sa zmenil. Ešte stále dúfa, že si partnerku nájde.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu