Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zahanbujúce VIDEO Ryanairu: Pasažierku vyhodili z lietadla kvôli knihe!

Ženy sa zastali aj pasažieri, nepomohlo
Ženy sa zastali aj pasažieri, nepomohlo (Zdroj: YouTube)

MADRID - Letecká spoločnosť Ryanair sa opäť raz predviedla. Hlasné "hanba, hanba" si od rozhorčených pasažierov vyslúžili španielski policajti, ktorí z lietadla vyhnali ženu z veľmi zvláštnych dôvodov. Nedisciplinovaná cestujúca vraj porušila zlaté pravidlo spoločnosti, keď si na palubu vzala so sebou knihu a zvitok papiera, ktoré sa jej nezmestili do batožiny. Video s búrlivou hádkou medzi nespokojnou pasažierkou a policajtom okamžite obletelo internet. Španielski užívatelia sociálnych sietí dokonca vyzývajú na "Ryanair bojkot".

Španielski zamestnanci v stredu ráno zalarmovali políciu, aby len pár minút pred odletom vyniesli z lietadla ženu, ktorá si na palubu lietadla doniesla nesprávny typ príručnej batožiny. Video zachytávajúce policajta vyvádzajúceho ženu z lietadla, ktoré bolo pripravené na odlet z Valencie, vyvolalo medzi verejnosťou obrovské pobúrenie.

Pasažierka podľa španielskeho denníka ABC porušila zlaté pravidlo leteckej spoločnosti, ktoré presne stanovuje veľkosť príručnej batožiny. Tŕňom v oku Ryanairu bola kniha a zvitok papiera, ktoré sa žene do malej batožiny nezmestili, a tak ich na palubu priniesla v rukách. Zábery ukazujú Španielku ako prosí policajta, aby jej dovolil vstúpiť na palubu. Bezmocnej ženy sa dokonca zastali aj ostatní pasažieri, ktorí sa ponúkli, že knihu a zvitok dajú do svojich príručných batožín. Policajt však bol neoblomný a z paluby ju vykázal.

Cestujúci prizerajúci sa na „batožinový škandál“ boli takisto ako vyhodená žena rozhorčení a na dôstojníka, ktorý ju odprevádzal späť do letiskovej haly, kričali: „Hanba! Hanba!“ Šokujúce video zverejnil na Facebooku užívateľ Soraya Pla s popisom: „Pozrite, čoho sme sa práve stali svedkami počas letu Ryanairu. Vyhodili ju z paluby len kvôli obyčajnej knihe a zvitku papiera, ktoré sa jej nezmestili do kabelky. Nedovolil nám jej pomôcť,“ píše pobúrene.

Denník ABC tvrdí, že Ryanair upozorňuje pasažierov, aby si na palubu nebrali viac ako len príručnú batožinu a klienti, ktorí majú nejaké predmety navyše, si ich môžu uložiť do veľkej batožiny, alebo si za nadbytočné veci zaplatiť. Žene však vraj nefungovala kreditná karta a preto poplatok 50 eur nemohla zaplatiť. Zahanbujúce video okamžite obletelo svet a pohoršení užívatelia sociálnej siete sa dokonca rozhodli leteckú spoločnosť bojkotovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu