Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Odviazaný Playboy zajačik: Pozrite, ako trasie zadočkom a prsiami!

Kendra Wilkinson Zobraziť galériu (11)
Kendra Wilkinson

LOS ANGELES – Poriadne to roztočila! Bývalá priateľka Hugha Heffnera, prsnatá blondínka Kendra Wilkinson (25) v tanečnej šou dokázala, že jej vrtenie naozaj ide. V divokej sambe sa na nej triaslo doslova všetko – sexi riťka aj silikóny. Na konci tanca dokonca vyskočila na stôl a zadoček strčila porotcom priamo pod nos!

Svoje vnady predviedla najlepšie, ako sa len dalo! Po predchádzajúcich nevýrazných výkonoch v americkej obdobe šou Let´s Dance si blondínka povedala, že ukáže, čo je naozaj v nej. A podarilo sa! Pri sambe to roztočila tak, že si zakladateľ časopisu Playboy Hugh Hefner musel opäť pripomenúť, prečo bola jednou z jeho mileniek.

„Posledné dva týždne som skončila na dne tabuľky. Tentokrát sa musím pri sambe postarať o to, aby všetko bolo perfektné a bez chybičky. Inak by som mohla ísť aj domov,“ uvedomovala si svoju pozíciu Kendra. Sexica nakoniec svojimi pohybmi strhla nielen divákov, ktorí ju odmenili standing ovation, ale aj porotcov. Svoju úlohu pritom určite zohrali aj maličké žlté minišaty, ktoré azda ani nemohli nechať predstavivosti menej priestoru!

„Lenovi si na narodeniny takmer darovala infarkt,“ smial sa moderátor na najstaršom porotcovi Lenovi Goodmanovi – a zrejme nebol ďaleko od pravdy. Takú sexi riťku totiž starší pán asi nevídava tesne pred očami veľmi často. Nakoniec porotcovia ocenili Kendrin výkon na dvadsaťpäť bodov z tridsiatich, takže dostala o tri viac, ako dostali v predchádzajúcom kole. Len tak ďalej, Kendra!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu