Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Flašíková vytŕča v Bruseli: Strapatá s mega výstrihom!

Prejav zaujal Zobraziť galériu (2)
Prejav zaujal

BRATISLAVA – Ako správne upútať pozornosť, predviedla tento týždeň v europarlamente Monika Flašíková – Beňová. Za kecpultom totiž naplno vytasila ženské zbrane. Mužské pohľady kolegov sa na ňu počas prejavu len tak lepili. Ktovie, či ich tak zaujali slová našej europoslankyne, posúdiť môžete sami.

Aj keď má politička 42 rokov, stále dokáže zaujať podobne ako v minulosti, keď si obliekla tričko s podobizňou Marilyn Monroe. Jej stredajší prejav o problematike Rómov stál za to. Vďaka šatám, ktoré zvolila, si mohli jej kolegovia vychutnať pohľad na jej dekolt.

Niet pochýb, že má čo ukázať. Po zhliadnutí viacerých videí je však zrejmé, že si vystúpenia v europarlamente užíva naplno. Prehadzovanie vlasov, chytanie mikrofónu a občasné predklonenie. Vyzvala pritom Maďarsko, aby konečne začalo riešiť rasistické prejavy voči Rómom. Ako príklad spomenula fakľový pochod neonacistov z minulého víkendu. Flašíková si nemyslí, že by si zámerne obliekala niečo vyzývavé. „Ja si myslím, že to nebolo nad rámec slušnosti, všetko čo malo zostať zakryté aj zostalo,“ reagovala.

Flašíková - Beňová v europarlamente
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu