Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna česká herečka (55) nestarne: Miša, ukáž občiansky preukaz!

Michaela Kuklová Zobraziť galériu (8)
Michaela Kuklová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Českú herečku Michaelu Kuklovú dobre poznajú aj diváci na Slovensku, ktorí si ju azda najviac spájajú s rozprávkou Z pekla štěstí. Krásna umelkyňa má vždy úsmev na tvári, avšak v minulosti si prešla poriadne náročnými chvíľami, keď bojovala so zákernou rakovinou. Dnes oslavuje 55. narodeniny, čo však pri pohľade na ňu znie neuveriteľne!

Pražská rodáčka sa začala venovať herectvu ešte počas školopovinného obdobia. Cez rôzne inscenácie a divadelné hry sa vďaka svojmu talentu a nezameniteľnej kráse vypracovala na jednu z najpopulárnejších herečiek u našich susedov.

Počas svojej kariéry sa objavila vo viacerých rozprávkach, ktoré si aj dnes nájdu veľa fanúšikov. Medzi ne patrí napríklad Z pekla štěstí či O princezně Jasněnce a létajícím ševci, ale zahrala si aj v romantickom filme Andělská tvář.

Lukáš Vaculík, Mirek Šimůnek a Michaela Kuklová
Zobraziť galériu (8)
Lukáš Vaculík, Mirek Šimůnek a Michaela Kuklová  (Zdroj: ČT)

Krásna česká herečka (55)
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: FS Barrandov)

Okrem toho sa však preslávila aj vďaka svojej kráse. Kuklová patrí medzi najatraktívnejšie herečky v Česku a nič na tom nezmenil ani fakt, že má už po 50-tke. Známa umelkyňa pôsobí stále mlado, prirodzene a jej vzhľad jej môžu závidieť aj oveľa mladšie ženy.

Mnohí ľudia si jej meno spájajú s hercom a filmovým producentom Jiřím Pomejem, ktorý bol svojho času tiež manželom slávnej Ivety Bartošovej. S ním bola Kuklová 15 rokov v manželstve. Zomrel v roku 2019, keď podľahol rakovine.

S touto zákernou chorobou však v roku 2020 bojovala aj samotná herečka. Kvôli nej dokonca prišla o obe prsia. Našťastie, nad týmto ochorením zvíťazila a dodnes podporuje ženy, ktoré musia zápasiť s rovnakým osudom. 

Michaela Kuklová
Zobraziť galériu (8)
Michaela Kuklová  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Michaela Kuklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu