Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezdy rozprávky Z pekla šťastie po 24 rokoch: Honza sa nemení a Markýtka... Wau!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Digital Media Production)

PRAHA - Rozprávka Zdeňka Trošku (70) z Pekla šťastie vznikla pred dlhými 24 rokmi. Napriek tomu si ju každoročne s obľubou pozrú diváci z Česka aj zo Slovenska. Aj dnes o 10:55 ju na svoje obrazovky prinesie televízia Markíza. A ako vyzerajú jej hlavní hrdinovia po rokoch? Honza sa vôbec nemení a Markýtka? To vážne má 55 rokov?!

Česká filmová rozprávka o odvážnom Honzovi, ktorý navzdory zlej princeznej a drakovi Bucifalovi získal za ženu dobrosrdečnú Markýtku, každoročne priláka k obrazovkám obrovské množstvo divákov. Vznikla v roku 1999, napísal a režíroval ju Zdeněk Troška a hlavné postavy v nej stvárnili Michaela Kuklová a Miroslav Šimůnek.

Lukáš Vaculík, Mirek Šimůnek a Michaela Kuklová
Zobraziť galériu (3)
Lukáš Vaculík, Mirek Šimůnek a Michaela Kuklová  (Zdroj: ČT)

A hoci odvtedy uplynulo už 24 rokov, pri pohľade na hercov by to tipoval málokto. Veď sa za ten čas vôbec nezmenili. Predstaviteľ statočného Honzu má dnes 45 rokov a viac ako herectvu, sa venuje moderovaniu. V roku 2020 na svoj uhrančivý pohľad zbalil manažérku Alicu Tobiášovú, ktorú po roku vzťahu požiadal o ruku. Svadobné zvony im však zatiaľ nezazneli. 

Krásna Markýtka sa musela popasovať s veľmi ťažkým osudom. Po bývalom manželovi Jiřím Pomejem jej zostali obrovské dlhy, navyše bojovala s rakovinou prsníka. Ani obrovské životné rany sa však nijako nepodpísali na jej výzore. Veď hoci je od Šimůnka o 10 rokov staršia a v apríli oslávila 55. narodeniny, tento vek by jej tipoval málokto. Veď pozrite, vyzerá maximálne na 30!

Hviezdy rozprávky Z pekla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Z pekla šťastieMichaela KuklováMiroslav Šimůnek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu