Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hviezdny Bryan Adams roky skrýval TOTO tajomstvo: Milenecký pomer s Lady Dianou († 36)?!

Bryan Adams Zobraziť galériu (6)
Bryan Adams (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Aj on ju miloval! Bryan Adams, ktorý sa preslávil napríklad hitmi Please Forgive Me, či Everything I Do, bol idolom mnohých žien po celom svete. On sám si svoje súkromie prísne stráži. Po rokoch však vyšlo najavo, že vzťah dnešného oslávenca s Lady Dianou nebol len kamarátsky.

Bryan Adams sa narodil 5. novembra v Kanade. Jeho otec bol diplomat, a tak svoje detstvo strávil v Európe. Keď mal 12 rokov, rodičia sa rozviedli a on sa spolu s matkou vrátil späť do Vancouveru. 

V rozhovoroch sa umelec netajil tým, že už v období dospievania jasne vedel, čomu sa chce venovať. Keď mal 16 rokov nechal školu a začal pracovať na svojej muzikantskej kariére. Postupom času účinkoval vo viacerých kapelách a krok po kroku bol bližšie k splneniu svojho sna. 

Dnes patrí Bryan Adams medzi slávne hviezdy hudobnej sféry. Na konte má množstvo hitov a môže sa pochváliť mnohými cenami, vrátane Grammy. 

Čo sa týka súkromia, to si Bryan prísne stráži. Verejnosť však vie, že so svojou asistentkou - 41-ročnou Aliciou Grimaldi majú spolu 11-ročnú dcéru Mirabell a 9-ročnú Lulu. 

Len pred pár rokmi však vyšlo najavo, že hviezdny spevák mal podľa všetkého pomer s Lady Dianou. Spočiatku sa hovorilo, že ich vzťah bol priateľský, avšak komorník princeznej prezradil, že boli milencami.

Samotný spevák čelil otázkam o tomto vzťahu, keď bol raz hosťom v šou Andyho Cohena. „Kolujú zvesti, že si mal pomer s princeznou Dianou. Jej komorník tvrdí, že si sa tajne vkrádal do Kensingtonského paláca. Ako by si opísal váš vzťah?” spýtal sa moderátor. „Boli sme skvelí priatelia. A ona ma tam tajne nepašovala. Jednoducho som tam prišiel,” reagoval Bryan. Na otázku, či boli priatelia s výhodami, Adams povedal: „Hm, ona bola... Boli sme dobrí priatelia.” 

Špekuláciam o romániku nahrávalo aj to, že v roku 1985 mu vyšla skladba s názvom Diana. V nej spieval o kráľovnej svojich snov, ktorá je vydatá za iného muža a presviedča ju, aby ho opustila. Bežne ju hrával aj na svojich koncertoch. V roku 1997, po smrti Lady Diany, však prestal. 

Viac o téme: Bryan Adams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu