Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Poznáte ju z filmov so Schwarzeneggrom: Táto herečka má 34 rokov rovnakého chlapa!

Pamela Reed Zobraziť galériu (2)
Pamela Reed (Zdroj: Universal Pictures)

LOS ANGELES - Hovorí sa, že hollywoodske manželstvá nemávajú dlhé trvanie. Výnimkou je herečka Pamela Reed, známa napríklad z filmov Policajt zo škôlky či Junior. So svojím manželom je už 34 rokov!

Prierez hereckou kariérou herečky Pamely Reed (Zdroj: Topky.sk)

Pamela Reed sa narodila 2. apríla 1949. Študovala umenie a jej herecká kariéra odštartovala v 70. rokoch. Je predovšetkým divadelnou herečkou a za svoje výkony získala niekoľko ocenení. 

Dobre ju však poznajú aj filmoví a televízni diváci. V 90. rokoch si zahrala s Arnoldom Schwarzeneggerom vo filmoch Policajt zo škôlky a Junior. Neskôr sa objavila napríklad v snímke Mr. Bean: Najhoršia filmová katastrofa.

Pamela Reed a Arnold Schwarzenegger
Zobraziť galériu (2)
Pamela Reed a Arnold Schwarzenegger  (Zdroj: Universal Pictures)

Seriálom sa venovala paralelne už od spomínaných 70. rokov. jej meno je spojené s počinmi ako Jericho, Tara a jej svet, Parks and recreation, CSI Las Vegas, NCIS L. A.. V seriáli Simpsonovci nahovorila Ruth Powers. „Už vyše 40 rokov sa živím ako herečka. Je to úžasné. Toto dievča z Tacomy malo sen a teraz som naozaj nadšená, že robím prácu, ktorá pre mňa znamená všetko,” povedala Pamela v jednom rozhovore pred pár rokmi. 

Pamela je už 34 rokov vydatá za režiséra a scenáristu Sandyho Smolana. Majú dve deti, Reeda a Lily, no obe sú adoptované. „Adoptovali sme naše deti cez otvorenú adopciu a bola som pri pôrode mojej dcéry. Ja som tiež adoptovaná, vychovávaná strýkom, ale mala som blízko k svojej biologickej mame,” uviedla pre The News Tribune v roku 2016. 

Viac o téme: Pamela Reed
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu