Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Shakira platí za svoje hriechy: Porušila zákaz a potom...

Shakira Zobraziť galériu (3)
Shakira (Zdroj: Instagram Shakira)

BARCELONA - Aj hviezdna Shakira je len obyčajná žena, ktorá sa niekedy neudrží a poruší zákazy. Tentoraz neposlúchla svoju trénerku.

Shakira sa narodila 2. februára 1977 v Kolumbii otcovi z Libanonu a matke z Kolumbie. Okrem rodnej španielčiny hovorí plynule portugalsky, taliansky a anglicky. Prvý album vydala už ako 13-ročná, no nezaznamenala veľký ohlas. Rovnako pochodila aj s tým druhým. 

Shakira
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube.com)

Galéria: Shakira

Kariéru napokon odštartovala v roku 1995, keď sa vďaka albumu Pies descalzos, konkrétne vďaka piesni Estoy aquí (Som tu), vyšvihla na 1. miesto v kolumbijskej hitparáde. Svetovo sa presadila svojím piatym albumom Laundry service, ktorý vyšiel v roku 2001. 

S partnerom, futbalistom Gerardom Piquém má dvoch synov, Milana a Sashu. V posledných dňoch obaja oslávili narodeniny, Milan 23. januára a Sasha 29. januára. A práve na jeho oslave sa Shakira previnila. 

Shakira
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

V pondelok zverejnila video zo svojho tréningu pod dozorom trénerky. „Povedala mi: Nejedz tortu, pamätaj – hocičo urobíš, ale nejedz tortu. Jedla som tortu, gumové cukríky, cupcakes a potom som si pomyslela: Už som zhrešila, zajtra za to zaplatím. Preklínam všetkých cukrárov na svete. Ale tá torta za to stála!” vyhlásila speváčka vo videu. 

Shakira - tréning (Zdroj: Instagram Shakira)

Shakira - tanečný tréning (Zdroj: Instagram Shakira)

Viac o téme: Shakira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu