Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ostrihoňovej začiatok roka: Najprv dovolenka, potom... COVID!

Veronika Ostrihoňová Zobraziť galériu (5)
Veronika Ostrihoňová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Nový rok začala inak, ako si to predstavovala. Moderátorka Veronika Ostrihoňová sa vybrala na dovolenku do USA, no po návrate zistila, že je nakazená koronavírusom.

Veronika Ostrihoňová sa narodila 3. februára 1989. Navštevovala Gymnázium Jura Hronca v Bratislave, potom študovala politológiu a históriu v Paríži, neskôr v New Yorku. 

Zviditeľnila sa už ako študentka vzťahom s moderátorom Matejom Sajfom Cifrom. Časom začala aj ona pracovať v médiách. V roku 2013 sa stala súčasťou spravodajského tímu televízie Markíza. V Televíznych novinách začínala s ľahšími témami, asi po roku sa prepracovala k oblasti zdravotníctva. 

Ostrihoňovej začiatok roka: Najprv
Zobraziť galériu (5)

Istý čas moderovala aj reláciu Šoubiz noviny. V júni 2017 začala mimo televízie moderovať vlastnú talkshow Sit down stories s Veronikou, ktorá funguje doteraz. 

Medzitým ale Ostrihoňová zmenila pôsobisko – začiatkom roka 2021 prestúpila z Markízy do RTVS. Vo verejnoprávnej televízii dostala na starosť reláciu Silná zostava, ktorú vysielala Jednotka. Po roku sa ale presúva na Dvojku. 

Ostrihoňovej začiatok roka: Najprv
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: RTVS)

Veronika sa v septembri 2016 vydala za spomínaného moderátora Sajfu. O tri roky neskôr sa stali rodičmi dcéry Sáry. Všetci traja spolu sa vybrali v úvode tohto roka do USA. Tvár RTVS si však odtiaľ priniesla neželaný suvenír. 

Po prílete späť na Slovensko totiž zistila, že je pozitívna na koronavírus. „Takže po návrate z dovolenky namiesto očakávanej práce prišli dva týždne karantény,” uviedla v posledný januárový deň na sieti Instagram. Aktuálne sa už jej život po vyliečení vracia do normálu.

Ostrihoňovej začiatok roka: Najprv
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram VO)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu